Az Akiraka Kyokushin Karate Sportegyesület

Kis Kálmán sempai, 2 danos karatemester

Az Akiraka Kyokushin Karate Sportegyesület közel 20 év után, 2020 januárjában öltött egyesületi formát. Az egyesület vezetője, Kis Kálmán sempai, 2 danos karatemester, aki már 2001 óta foglalkozik a vecsési fiatalokkal.

Az edzéseknek 19 éve a Vecsési Andrássy Gyula Általános Iskola biztosít helyet. A csapat folyamatosan bővül, évről évre egyre többen csatlakoznak a karatékákhoz. Az Akiraka Sportegyesület különlegessége, hogy nemcsak a gyermekeknek, hanem a felnőtteknek is helyet biztosít a tagjai között, hiszen a karate „kortalan”, bármikor elkezdhető. A csapat jelenlegi legidősebb tagja elmúlt 50 éves, a legfiatalabbak pedig az ovis korosztályt képviselik.

Csatlakozz Te is hozzánk!

Az edzéseknek köszönhetően a karatékák mind testben, mind lélekben folyamatosan erősödnek, hiszen a kyokushin karate nemcsak sport, küzdelem, hanem mentális feltöltődés is.

Az Akiraka dojo tagjai rendszeresen részt vesznek hazai és nemzetközi versenyeken. A kitartás és sok-sok edzésmunka évről-évre meghozza gyümölcsét. A karatékák az IKO Kyokushinkai (International Karate Organization) magyarországi korosztályos versenyein rendre dobogós helyen – több alkalommal aranyéremmel gazdagodva – végeznek, és csak idő kérdése, hogy kilépjenek a magasabb szintet jelentő nemzetközi porondra. 2018-ban Balázs Kristóf gyermekkategóriában Diákolimpiai bajnok is lett.

versenyen

Külön ovis karate és gyermek karate edzéseket is tartunk

Az edzések időpontjai:
  • Ovisoknak – Szerda és Péntek 17:00 – 17:30
  • Iskolásoknak és felnőtteknek – Szerda és Péntek 17:30 – 19:00
  • Extra erősítő edzések – Hétfő 18:30-19:00
Szeretnénk, ha a kyokushin karate szélesebb közönség előtt is ismertebbé válna, ezért szeretettel várjuk az érdeklődőket edzéseinkre, szerdán és pénteken 17-19 óra között. Itt tudod (Link a Kapcsolat oldalra) velünk felvenni a kapcsolatot.

Versenyeredményeinket és friss híreinket itt, érdekességeket a Kiokhusinkairól pedig itt találod!

Kövess bennünket a Fb-oldalunkon is!

Osu!